Logo Pic
Apuleius 2024. október 21.

A Stuttgart elleni mérkőzés

bajnokok_ligaja.jpgA Juventus kedd este újra pályára lép a Bajnokok Ligájában, s az RB Leipzig elleni idegenbeli győzelmet követően ismét egy német ellenféllel néz majd szembe, hiszen a VfB Stuttgart látogat a zebramezesek otthonába.

A stuttgartiak a Real Madrid elleni idegenbeli vereséggel kezdték szereplésüket a sorozatban, majd a második fordulóban hazai pályán harcoltak ki 1:1-es döntetlent, s így pontot szereztek a Sparta Praha elleni találkozón, ezzel a kiesőzónában állva várják a Juventus elleni összecsapást.

A sérülés miatt hiányzó Gleison Bremer, Arkadiusz Milik, Nico González, Weston McKennie és Teun Koopmeiners mellett Thiago Motta nem számíthat Michele Di Gregorio játékára sem, aki az RB Lepizig ellen mérkőzésen kapott piros lapja miatti eltiltását tölti majd.

21:00-kor kezdődő mérkőzést a SPORT1 közvetíti majd élőben.

A Juventus 21 fős kerete a következő:

Kapusok: Perin, Pinsoglio, Daffara.

Védők: Gatti, Danilo, Kalulu, Cambiaso, Cabal, Savona, Rouhi.

Középpályások: Locatelli, McKennie, Thuram, Fagioli, Douglas Luiz.

Csatárok: Conceição, Vlahović, Yıldız, Adžić, Weah, Mbangula.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
„Tiszta életet élek, de még mindig egy kibaszott roncs vagyok” – megjelent az Analog Balaton új lemeze, a Repedés
srecorder • 7 nap
Giuntoli olaszosabb Juventust épít
venember83 • 6 nap
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 4 nap
Krol: „de Ligt a Juventusnál mutatott a legjobban”
venember83 • 9 nap
Ó, váó, ó, váó – Ilyen volt a Nick Cave & The Bad Seeds koncertje a Sportarénában
srecorder • 9 nap
Cikkek a címlapról
4 napos elvonulás a lengyel Tátrában? Íme a tökéletes utazási ajánló hozzá
Ah, egy őszi kirándulás Lengyelországba! Az ország változatos tájai, történelmi városai és lenyűgöző természetvédelmi területei igazán különleges élményt kínálnak. Egy négy napos hosszú hétvégére tervezett túra tökéletes módja annak, hogy felfedezd Lengyelország természeti és kulturális kincseit,…
Monte Pasquella
Ha valaki egyszerre szeretné megtapasztalni a filmbeli olasz életérzés több pontját is, anélkül, hogy elutazna mélyen Dél-Olaszországba, a Milánótól kb 50km-re, csaknem 900m magasan fekvő Pigrát érdemes lehet célként kitűzni. Megkönnyítve a dolgot, a Comoi tó partjáról, Argegnoból felvonó visz fel a…
>